Căi de rulare
sisteme de fixare elastica a cailor de rulare

BRIDA 2112

Brida simpla pentru sarcini mic, folosita pentru montajul sinelo cu sectiune mica, poate fi fixata cu surub sau cu prezon si asigura reglaj lateral limitat.

BRIDA 3116

Recomandata pentru sina cu sctiune mica, aceasta brida compacta cu autoblocare, asigura reglaj lateral de 10mmm, si poate fi fixata cu surub sau cu prezon sudat.

BRIDA 3120

Recomandata pentru sina cu sectiune mica sau medie, cu autoblocare, asigura reglaj lateral de 15mm si poate fi faxata cu surub sau cu prezon sudat.

BRIDA 3124

Recomandata pentru sina cu sectiune mare, aceasta brida cu autoblocare asigura reglaj lateral de 20mm si poate fi fixata cu surub sau cu prezon sudat.

BRIDA 3224

Brida pentru sarcini foarte mari, cu autoblocare, recomandata pentru sina cu sectiune foarte mare, asigura reglaj lateral de 20mm. Se fixeaza cu doua suruburi sau prezoane de 24mm diametru. Inaltimea redusa permite folosirea la macarale cu rol de ghidare.

BRIDA 7120

Aceasta brida bicomponenta a fost proiectata pentru montajul sinelor cu sectiune mare pe grinzi inguste. Asigura reglaj lateral de 10mm si poate fi fixata cu surub sau cu prezon sudat.

BRIDA 9116

Aceasta brida compacta, cu autoblocare, cu fixare prin sudura, a fost proiectata pentru montajul sinelor cu sectiune mica pe grinzi inguste. Asigura reglaj lateral de 10mm. Brida 9116/08 asigura reglaj lateral de 8mm.

BRIDA 9120

Brida cu fixare prin sudura, proiectata pentru montajul sinelor cu sectiune mare in conditii dificile. Aceasta brida cu autoblocare asigura reglaj lateral de 15mm.

BRIDA 9124

Brida cu un singur surub, proiectata pentru montajul sinelor cu sectiune foarte mare. Brida cu autoblocare cu fixare prin sudura asigura reglaj lateral de 20mm.

BRIDA 9216

Brida cu doua suruburi, cu fixare prin sudura, proiectata pentru montajul sinelor cu sectiune mare pe grinzi inguste. Asigura reglaj lateral de 8mm.

BRIDA 9220

Recomandata pentru montajul sinelor cu sectiune foarte mare in cele mai dificile conditii. Se fixeaza prin sudura si asigura reglaj lateral de 18 sau 20mm.

COVOR MARK VII

Covor Gantrail cu armatura din otel, reduce presiunea exercitata de sina si permite deplasari controlate ale sinei. Asigura cresterea duratei de viata a rotilor mecaralei, sinelor si suprafetelor de sprijin.